Vprašanja posameznega izpita bodo po kliku prikazana le registriranim uporabnikom z ustreznimi pravicami.

Izpitna vprašanja Opravili
BPN nnELI seznam
DPN in BPN nnELI seznam
DPN in BPN nnELI (do 16. 3. 2020) seznam

Z opravljanjem posameznega izpita:

  • Potrjujete, da niste prejeli in ne boste obdržali izpitnih vprašanj ali jih v celoti ali delno razkrili kateri koli drugi osebi.
  • Razumete, da je uporaba prepovedanih naprav, dajanje ali prejemanje pomoči ali kakršna koli drugačna komunikacija z drugo osebo med opravljanjem izpita strogo prepovedana in lahko povzroči disciplinske ukrepe, vključno s prepovedjo ponovnega preverjanja znanja.
  • Razumete in se strinjajte, da se vaš izpit ne bo ocenil in izpitni stroški ne bodo povrnjeni, če izpitna komisija ali izpitni nadzornik (odgovorna oseba za ustrezno izvedbo izpita) ugotovi, da ste se med opravljanjem izpita neprimerno vedli oz. bili vpleteni v druge nepravilnosti, ki bi lahko ogrozile integriteto izpita.
  • Razumete, da je vsebina teoretičnega dela izpita, ki ga opravljate, last družbe Atraktor in je avtorsko zaščitena. Kopiranje ali distribucija izpitne vsebine v kakršni koli obliki je nezakonita. Razumete, da je razkrivanje vsebine vprašanj tega izpita prepovedano.

Prosimo, upoštevajte:

  • Izpiti so tipa “odprta knjiga”, kar pomeni, da lahko pri posameznem izpitu uporabljate besedila in gradiva, iz katerih ste se učili, vendar med izpitom ne smete dajati ali prejemati pomoči ali kako drugače komunicirati z drugimi osebami.
  • Vaše dejavnosti med opravljanjem izpita bi lahko spremljali. V tem primeru vas bomo prosili, da zagotovite, da kamera prikazuje širok kot prostora za vami in da imate omogočen zvok.